Sana sini aktiviti

AsSalam..

Saja nak update apa aktiviti sepanjang last week. Nanti bila bila akan datang syok baca balik #mode perasanbacablogsendiri

wpid-20141004_153530.jpg

 Ni gambar masa Adlan dan Ecah kecik. Masa ni bawak diorang pergi Cameron Highlands. Ingat lagi kereta Ajue accident kat sana. Siap court case lagi sebab Ajue tak bayar saman hehe

wpid-20141006_223501.jpg

 

Ni pulak screenshot confirmation letter dari Disneyland Paris. Masa ni Ajue happy dapat bawak Mak, Mak mentua serta pembantu Ajue bercuti. Of coz la anak anak sekali. Kami terperangkap dalam snow tebal masa tu. Mak Ajue siap nak duduk jer kat rumah vacation club sebab tak tahan sejuk. Tapi mak mentua suka sejuk sejuk ni. hehe. InsyaAllah kalau umur panjang dan dimurahkan rezeki nak bawak pergi melawat sejarah islam pulak. Aamiin

 

20141004_153305

Ni pulak gambar masa bawak anak anak pergi Zoo Negara. Ajue suka matching kan baju anak anak. Sampai sekarang Ajue buat. Cuma si Ecah jer tak suka pakai baju sama princess Sofea. Malu kut, dah besar.

Oh ya, nak mention gal. Kasut tu kasut favourite Ajue. Sembonia kalau tak silap. Beli masa belajar kat UUM lagi. Nak cari skrang rasa tak jumpa dah jual kat kedai.

 

 

 

 

20141004_152933

 

Haaaa ni lagi nostalgia. Jangan tak tahu, Ajue dulu pemanah UUM okayyy. Satu kenangan dan pengalaman yang sukar diperiolehi di mana mana. Time tournament paling besttttt sebab dapat banyak ilmu dan ‘mental training’. Paling best sebab ramai kawan. Especially dengan Kak Teh (ATM), abang Bob PDRM dan abang yang tingi tinggi tu.. alaaa camaner boleh lupa nama pulak ni.. Ienaaa apa nama abang tu ek. aduhhh

20141002_152426 (1) 20141002_150115

20141002_143734

 Okay, ni masa piala Sumbangsih. Perlawanan antara juara Piala Raja Muda tahun lepas dengan team tuan rumah tahun ni. #wiragempurterbaik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *