Road to Nebraska – Tunnel Walk N

its a tradition to welcome new student experience – Tunnel Walk N

Dah menjadi tradisi Nebraska Uni menyambut students baru masuk serta menyambut kepulangan student lama.

Kami digalakkan pakai merah pada hari tu. Actually Ajue masih lagi blur apa benda laa Tunnel Walk N ni, so pakai redah jer lah pergi dan join the crowd.

Wahhhhh teruja wey.. ramainya students. student tua sesat pon ada gak haaa sini. kakkaka

So, actually kami semua akan berkumpul dekat satu gate yang ditetapkan, pastu akan dilepaskan semua kena berlari ikut lorong yang disediakan, akhir sekali terbentuklah N yang besar memenuhi stadium bola tu. Ooooo camtu.

Sini Ajue ada upload video, tapi bukan yang masa Ajue join tu, ni video lama la. just nak show, macam ni keadaan nya Tunnel Walk tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *