Road to Nebraska – Last Day before departure

Last shopping – Gateway Mall

Dah hari hari terakhir ni, baru lah tahu bahawasanya ada pass murah untuk naik bas. Lol!

Boleh beli online, dah expired in few hours. So, selagi tak expired, belasah jer la naik bas tu banyak kali ke mana mana jua sekalipon,, haaa kau!

Hari ni Ajue nak gi Gateway Mall, sajer jer dah Adlan kata besar macam Mid Valley. Nak la jugak tengok apa ada.

Baju , kasut murahnya ya ampun… sib baik duit tak bannyak kan kalu tak, ada lahh yang excess baggage nanti. Ada jojo siwa jugak, fav artis Anis. tapi tak beli pon, cuci mata jer la. Lepas tu pergi Target dan best buy lagi. Usha phone casing. Tapi sayangnya, takde yang kawan Ajue kirimkan. Dalam Target, Walmart dan Gateway Mall ni, mesti ada outlet UNL merchandise. So, tak semestinya boleh beli di Union saja. Kat mana mana pon boleh.

Actually bas kat sini siap boleh bawak naik basikal lagi, see tengoklah.. ada dalam salah satu gambar kat bawah ni.

Hari ni Adlan tidur homestay Ajue, sebab esok kelas dia kol 2 petang. So sempatlah dia hantar Ajue ke airport pastu terus masuk kelas. Nanti Ajue booking Lyft siap siap masuk campus.

Haa, bas skolah dia ala ala flinston punya kan. Macam dalam citer Capten Marvel pon ada. Teringin Ajue nak bawak Ecah, Anis dan Afiq datang sini. Tengok keadaan tempat dimana abang dia menuntut ilmu. InsyaAllah, suatu hari nanti. aamiin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *