Road to Korea – Day Seven

Ecah new life beginning – Ewha Womans University

Hari ni Ajue sorang pergi Ewha untuk jumpa anak anak kat sana. Nak sampaikan amanat serta pesanan dari parents diorang. Nak bertanya khabar life so far, dan ada apa apa pending items nak kena settlekan sebelum Ajue berangkat balik ke Malaysia 2 3 hari lagi.

Lepas sesi meluahkan perasaan serta pesanan penaja, kami pergi Hongdae. Lea nak bawak satu kedai ayam halal sedap kat sini. Sedap nyaaa…. tapi pedas la sikit. Price reasonable , not bad lah.

Malam ni Ecah ikut Ajue balik homestay sebab nak spent time sama sama.

Actually hari ni is International Woman’s Day. Ajue dapat hadiah bunga dari anak sulong Ajue, ya ampunnn, terharu nya…. tapi sayangnya Ajue takde kat Malaysia. Bunga tu dia order online. Thank you Adlan… ibu love you sooooo much !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *