Road to Korea – Day Eight

Ecah new life beginning – Ewha Womans University

Hari ni ajak Kak Long hantar Ecah balik Ewha. Sebab esok kami berdua nak balik dah. So taknak dia nanti susah nak balik Ewha pulak. Cuaca hari ni agak sejuk sikit. Ajue sempat masuk starbucks yang tertua , yang pertama dibuka di Seoul.

Ecah bawak makan bonoless chicken dan ikan bakar kat area Ewha ni. Dia kata dekat, tapi kami berdua dengan Kak Long dah rasa macam nak putus urat kaki jalan, tak sampai sampai lagi haaaa.. 🙂

OK lah, not bad ikan bakar dia, tapi sedap lagi yang dekat Busan Jib kut.

Tumpang solat kat bilik Ecah, alih alih, dia nak ikut balik homestay pulak. haha. LAgipon Ecah nak tolong Ajue packing bag ajue yang dah rosak wheel nya. Bayangkan caner Ajue nak usung 2 beg tu yer. haishhh. Tapi terpaksa jugak sebab Ajue nak claim bila sampai KL nanti. Pasrah jer laa

beg tu kami wrap balik dengan plastik yang guna wrappng dekat KLIA tu. Just beli salotape jer untuk bagi dia kemas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *