Road Run SK24 2014

Salam larian semua..

Hehe. Okaies.. ni aktiviti pertama yang melibatkan PIBG bagi tahun ini.

Road Run.

Setiap tahun acara ini dijalankan. Bagi menguji stamina pelajar pelajar sekaligus menentukan markah pembukaan bagi setiap rumah sukan di kejohanan sukan tahunan nanti.

Macam tahun lepas jugak Ajue ditugaskan untuk melepaskan beberapa kategori dalam Road Run ini.

Macam macam ragam larian mereka tadi. Walaupon Sir Azwa dah berpesan namun kalau dah nama budak kan. Bertolak tolak nak lari cepat. Namun tiada kecedaraan serius dilaporkan. Alhamdullilah.

Terima kasih tak terhingga Ajue ucapkan kepada guru guru yang berusaha bertungkus lumus untuk acara ini. Dan yak lupa juga kepada para ibu yang meluangkan masa memberikan tenaga menjaga check point semasa acara berlangsung.

Kerjasama serta pertolongan ini amat dihargai dan semoga ikatan sesama ibu bapa dan guru terus kuat terjalin sampai bila bila. Tahniahh warga SK24!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *