Re union UUM Archers

Sebelom ni, anak reunion, now this time kami UUM Archers pulak nak reunion. Terima kasih Kak Azie selaku tuan rumah menjemput kami semua… kecuali Tuty tak dapat hadir sebab demam rasanya… nampak gaya kena repeat balik. Last kami berkumpul kat rumah Ajue 2010 dulu.

Kami masih seperti dulu kalau berjumpa, walaupon masing masing dah ada family dan anak, tapi bila dah jumpa tuh kelaut semua haha.

Dan yang paling kami bangga sebab majorti anak anak kami mengikuti jejak langkah kami  – archery!! yeszaaaa mana tak tumpah kuah kalau tak ke nasi, betul tak??

InsyaAllah kami akan tetap keep in touch sampai ke anak cucu…

Coach, Datuk Hamid… terima kasih kerana menjadikan Ajue sebagai seorang archer UUM dulu.. segala ilmu yang coach bagi takkan Ajue lupakan.. Ajue teringin nak shoot balik one day… harap diberi kesempatan… seronok archery ni… boleh mengasah minda kita untuk menumpukan lebih perhatian dalam apa jua bidang kita lakukan. Lagipon sukan sunnah Rasullulah kan.

 

20160723_130215

20160723_130325

20160723_134503

20160723_140733

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *