Re Union Tahun 6 (2011) SK24

5 tahun! Yes, 5 tahun berlalu… Dah besar semua anak anak komuniti 2011 SK24. Komuniti dipengerusikan oleh Mie. Bertujuan untuk membantu pelajar tahun 6 dalam mengulangkaji serta memperkukuhkan diri untuk menghadapi UPSR. Kamuniti tahun 2011 ni dianggap sangat berjaya kerana melonjakkan kenaikan peratus melebihi 100%. Syabas !!

Kami para ibu bapa tetap kekal berhubung sehingga kini.. dan padi hari kami berkumpul sebelum anak anak kami menduduki SPM. Dah besar semua.. cantik cantik.. macho lagi hensem. Ada yang melonjak  ketinggian! Sampaikan Ajue tak cam pada awalnya.

Reunion di adakan di salah sebuah restoren di Seksyen 24, dekat dengan rumah Ajue sana. Rinduuu sangat nak balik Shah Alam.. 20160916_212241

Untuk semua anak anak, semoga berjaya dalam apa jua bidang yang dipilih, keep in touch ya! Mula mula sampai, susah nya nak suruh diorang bukak mulut sembang… sampaikan Kak Ida terpaksa buat sesi ice breaking.. haha.. lepas tu bila dah nak balik dahhh tak reti nak stop pulak… kelakar tul.

20160916_212246

20160916_212711

20160916_213338

20160916_214841

20160916_215302

20160916_230828

20160916_230828

20160916_233142

20160916_232014

20160916_212234

 

Antara yang hadir: Adlan, Faiq, Danish, Lukman, Zuhaer, Azriyati, Rizwana, Alia, Sofea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *