Raya Gathering G n G ex SHAMS

Salam raya,

Alhamdullilah berjaya jugak akhirnya geng geng GnG mengadakan pot luck Raya kat rumah Ajue pada 31 Ogos 2013 baru baru nih. Walaupon hujan lebat mencurah2 membasahai bumi namun sejurus selepas asar keadaan kembali terkawal. Hujan yang lebat tadi pon berhenti maka kami dapatlah menghidupkan api tempat unyuk BBQ.

Terima kasih tak terhingga kepada semua yang sama sama menjayakan gathering raya kami kali ni. Walaupon Selanhor dan seluruh Shah Alam dilanda krisis air kerana penumpahan minyak diesel di sungai selangor,  namu kami tak berputus harapan untuk meneruskan jugak aktiviti kami yang telah lama dirancang.

Masing masing bawak makanan untuk dijamukan serta air minuman sendiri. Ajue just sediakan tempat serta  BBQ. Dan takmlipa juga penyumbang hadiah lucky draw daripada geng geng Gedix. Happyyyynya pada hari tu rasa tak nak bagi orang balik sebab tak puas kami bercerita kisah kisah lama, kerjaya sekarang serta aktiviti akan datang bagi menguatkan hubungan silratulrahim antara kami.

Okay, taknak ulas panjang panjang, jom layan gambar kay. Sorry tak boleh upload semua.. banyak sangat.

image

image

image

image

image

image

image

image
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
image

image

image

image
image

image

image
image

image

image

image
image

image

image

image
image

image

image

image
image

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *