Pindah Unit Maskiara

Setelah 2 tahun kontrak dengan unit 5, landlord nak naikkan sewa. Haishhh.. terus cari unit yang sama sewa dia sebab taknak increase cost. Alhamdullilah dapat level yang sama cuma pindah unit jer, dan yang lagi best sebab harga lagi rendah 500 yeay! Dapat corner lot, cantikkkkk view dia bila malam malam. Tak caya meh ler datang rumah.  Dan, tak perlu pening pening nak pindah. Bab pindah rumah ni kalau tanya family Ajue, memang diorang dah well known la. Ajue paling banyak pindah randah.. haha. Mana lokasi tak pernah tinggal, semua ada. lol. Siap pernah pindah barang sorang sorang lagi. Dan masa tu Ajue tengah pregnant lagi. 

So kali ni, mintak tolong kawan kawan Adlan datang ngaji Surah Al Baqarah dan solat hajat masa malam pertama pindah. Lepas tu since tak ramai pon dan Ajue bukannya buat kenduri, Ajue bawak diorang makan kat Chulan Hotel.

Malam tu Ajue dan Anis jer tidur rumah baru. Yang lain lain still rumah lama. Ajue dapat 1 bulan free tak perlu bayar sewa rumah lama untuk Ajue settlekan pindah barang. Alah senang jer.. setiap hari kami angkut bilik by bilik. Tak perlu lori bagai tu yang heaven!. Harapkan kawan kawan Adlan jer tolong angkut barang. T. kasih yer.. budi anak anak semua tak dapat aunty lupakan dan tak tahu nak balas camaner.

20161130_191613

20161130_191649

20161130_192001

20161130_192013

20161130_191401

20161211_113555

20161211_113625

20161211_113609

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *