Permulaan 2020 Archery

Setelah setahun berehat dari memanah, akibat dijangkiti Influenza A kini dia kembali dalam sukan kegemarannya.

Ajue decide nak upgrade bow dia test untuk tournament ni. Riser longer dari yang lama dia. Limb pon upgrade jadi 30lbs 66″. Draw length dia 26″ memang agak sukar bagi dia sebenarnya. Arrow fully carbon pulak tu. Memang sangat tak ngam lah.

Terpikir jugak nak tukar arrow dia. Nak kena bawak gi kedai Kak Pong LA Sports kut nanti.

Well, this is just the beginning. More to go. Kena ada bonding dengan bow set baru ni. Actually bow ni anak sedara Ajue yang punya. Dia beli dari Korea satu set. Kalau ikutkan kat sini dalam RM6k++.

Since Ajue dah tak nak memanah lagi, jadi bagi terus la kat Anis. All the best girl!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *