Penutup 2013 family vacation

Salam semua

Best kan cuti sekolah panjang. Ada yang bawak anak pergi umrah. Ada yang bercuti di luar negara. Malah ada yang spend time dengan anak anak di rumah saja.

Apa apa pon kita parents mesti nak luangkan masa dengan anak anak kan.

Bagi Ajue pulak, Ajue dah bawak anak anak balik kampung sempena wedding adik Ajue hari tu. Pastu vacation club Ajue call cakap ada 1 malam balance entitlement Ajue yang expired 31 Dec 2013. So apalagi.. Ajue teruslah book kat Palace of Golden Horses. Sebabnya kat sini Ajue boleh request 2 bilik.

Kalau ikutkan memang malas dah nak pergi. Tapi sebab anak anak nak mandi pool so pergi jer la.

Kebetulan pulak Adlan bawak balik kawan kawan dia. So angkut la sekali. Sakan diorang main. Sampai 2 kali turun pool.

Makan pulak kami beli jer nasi goreng kat luar. Yer la nak makan hotel 9 orang mau ribu ribu lemon kan. Ngee

Kagum budak budak tahfiz ni. Solat jemaah tak tinggal. Alhamdullilah…

Si princess ni pulak sibuk nak jadi cleaner. Habis semua katil dia kemaskan. Rajinnn anak ibu kan. Cepat cepat sapa nak buat calon menantu.. ngee

Okiess setakat ini dulu update untuk 2013. Tahun depan kita buka kitab baru kay.

Semoga segala urusan kita dipermudahkan serta bertambah tambah rezeki kita pada tahun baru nanti. Aameenn.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *