Salzburg Marathon May 2017 Umrah 2015 Paris Disneyland Marathon Visit brother in Doha Family Vacation in London Kids in Snowy Paris – Marriot Disneyland Italian Alps

Visit brother in Doha

Family vacation to Doha. My brother is there since 5 years ago. So setiap tahun tak pernah putts ziarah beliau. Doha memang best!

Family Vacation in London

Trip with Family back in 2010. We were trapped in heavy snow and were not prepared for that natural disaster at all. Overall kids had fun and my two mums enjoyed themselves in cold weather!

Kids in Snowy Paris – Marriot Disneyland

First snow for them. Didn’t expect this heavy snow trapped us in Paris for couple of days. Disneyland were closed in certain attractions. So we spent our holiday at ‘home’ , Marriott Disneyland Resort.

Italian Alps

Swiss-Italy summer Vacation via Ajuerashid Enterprise Travel. Even in summer but we managed to see some snow when we were on top of Italian Alps.

Life is a road i want to keep going Love is the river i want to keep flowing

17th Sep 2017
20170421_140335

Family trip To Saigon 2017

Dah lama plan nak pergi HCM dengan adik beradik. Kali ni menjadi jugak. Cuma adik Ajue yang kat Paka jer tak dapat ikut sebab wife dia tengah sarat mengandung anak...

17th Sep 2017
20170318_220431

Karoks at RedBox Curve

One of kids aktiviti this year. Dah lama plan dari tahun tahun lepas lagi. Tapi kali ni jadi jugak. Sempena school’s break bulan March baru ni, Ajue book hotel paling...

17th Sep 2017
20170305_062130

Malaysia Woman Marathon 2017

Sempena Hari Wanita Sedunia, kami bertiga memenatkan diri dengan larian di Shah Alam ini. Event dimeriahkan lagi dengan kehadiran Tengku Permaisuri Selangor merasmikan serta baginda juga memasuki acara 5KM. Kiranya...

17th Sep 2017
20170128_132239

Japan Trip January 2017 – Part IV

Last entry for Japan Trip.   Hari ni last day kat Jepun. Since flight kami tengah malam, jadi pagi ni last kami jalan jalan cari suvenir. Kami dapat permission untuk...