New toys in the house

Dah lama tak beli permainan untuk anak anak. Kat Guangzhou toys murah giler. Terus sambar sorang satu.

Ni Adlan punyer, dia suka nak jadi pilot, so bagi train yang remote dulu, hehe

20120715-221933.jpg

Ecah pulak suka muzik, so bagi dia yang ini.

20120715-222033.jpg

Ni Anis punyer, suka sangat main masak masak dan fav tv show is masterchef.

20120715-222446.jpg

Dan last sekali untuk Apiq. Dapat dua sebab kotak dia kecik. Hehe

20120715-223117.jpg

Yang paling lawak ialah bila beli Beaverball, budak budak ni ingat haiwan betul betul nyer… Punya laaa haru. Sorang cakap lembutnya bulu dia, sorang cakap mulut dia melekat kat bola la, sorang siap nak bagi makan roti lagi. Lawaksssss

Nak tahu apa? Tengok nih..

Apiq cepat cepat lari bila cakap nak gigit tangan dia… Kekekkekekke. Nak tahu apakah sebenarnyer benda itu???

20120715-224055.jpg

Hahahhahahahhaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *