New chapter in my life

Assalamualaikum semua,

Lama sungguh tak update blog. Macam malas jer.. malas down jer… macam macam hal lah.

Kita mampu merancang, tetapi Allah juga merancang dan perancangan Allah adalah maha hebat dan terbaik untuk kita.

IMG_119822044658299

Mungkin ada yang tertanya bila nak fly,  bila nak berangkat. So, Ajue just nak mention kat sini that I’m going to be here , stay here in Malaysia negaraku tanah tumpah darahku. Apa dah jadi? Well, life must go on and on and on..

Semalam punya citer, kita tutup buku kay. Buku baru dah bukak pon, dah mula bekerja setelah lebih kurang 3 tahun meninggalkan industry IT ni,  where I started my career back in 2005. Lama tuh, blog ni pon tak wujud lagi.

IMG-20141208-WA0009

Anak anak? Tunggu 5 January lah update. Stay mana? Nanti lepas xmas atau hari xmas lah update. Sajer bagi semua tertanya tanya kan.. hehe

 

1 thought on “New chapter in my life

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *