My second free trip with Hai O |Guangzhou~ Gala Dinner

DINNER! Yup, macam trip ke Vietnam jugak, kali ni pon ada dinner. So, kami beautiful ladies semua pakai glam glam. Ada yang tempah dari designers lagi. Ajue? Tak, Ajue tak tempah. Buat masa nih Ajue beli jer, sekadar yang mampu. Maybe suatu hari nanti nak merasa jugak tempah baju dari designer, sapa tahu kan? InsyaAllah…

Muka ceria nak dinner.

Ramai kan group Hanis? Bestttt being in this group.

So, ni pose dengan hubby pulaks,

Kalau dulu berdua dengan hubby masa kat Veitnam, kali nih bawak rakan kongsi bersama, iaitu Amy.

Teruja dengar ucapan dari leader terukung kami iaitu tak lain dan tak bukan CDM Hanis Haizi.

Kata kata semangat yang dilontarkan cukup berkesan serta sentiasa vogue dalam setiap penampilan dan dengan sebab itu jugaklah beliau diberi gelaran CDM Celebriti!

So, ni barisan jejaka dalam group kami,

Oh ya, masa dinner ni jugak ada special occasion untuk menyambut usahawan yang lahir pada bulan Julai. Rakan kongsi Ajue, iaitu Amy pon dapat. Happy Birthday Amy! Best kan, orang celebrate birthday kita kat malam yang penuh special gitu. Teringat masa kat Vietnam Ajue pon disambut jugak sebab lahir dalam bulan March!

This one i like…

Dan yang ini pon, sebab macam diapit dengan dua model glamer abaya gitu!

Bertuah saper yang join group Hanis, pasangan yang cukup dedicated dan komited dengan setiap apa yang dilakukan. Thanks Hanis! Thanks Raz!

Sungguh teruja dengan dua leader kami ini yang mana telah mencapai status jutawan di usia yang masih muda belum pon cecah 30 tahun!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *