My second free trip with Hai O |Guangzhou~ Day Two

Day two, tema kaler Biru pulak.
Hari ni tak banyak nak melawat nak shopping sebabnya nak kena balik hotel jam 4 petang untuk bersiap siap malam Gala Dinner kat Hotel Hilton.

So, hari ni kami di bawa ke another wholesale kedai untuk shopping suvenirs dan barangan mainan untuk anak anak. Ajue dah post kan pasal toys ni dalam entry yang lepas. Murah…. Satu toys yang Ajue beli dalam RM30 jer! Huhuhuhu

Ni kami bergambar dekat Canton Tower, mercu tanda Guangzhou. Memandangkan cuaca yang panas terik, kami tak banyak sangat ambik gambar.

Ni hubby bergambar berlatarbelakngkan library kat Guangzhou.

Lepas tu lunch kat restoren muslim jugak.

Ajue satu meja dengan CDM Hanis dan jugak DDM Adibah serta rakan kongsi mereka. Syok dapat peluang macam ni boleh tukar tukar pengalaman sponsor serta tips yang leader kami berikan untuk tujuan pertingkatkan lagi presentation kami.

Lepas tu shopping timeeee….

Banyak giler tudung kat sini. Sama macam hari semalam tapi kali ni kualiti dia low sikit. Tapi still not bad la…

Dan kami jugak dibawa ker branded shops ala ala Pavilion gitu… Ajue beli baju anak anak jer kat situ, sebab ada Uniqlo. Dan Uniqlo sini ada baju kids yang cantik cantik.

Orait, kami kena cepat cepat balik hotel untuk sesi dinner pulaks…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *