My new adventure 2020

Last year bila dapat tahu Ajue dah tak boleh nak run lagi. Kalau nak run jugak, kena undergone minor surgery untuk repair tear on left knee Ajue.

Sedih jugak lah, sebab Ajue nak sangat complete 6 major city HalfMarathon dalam masa 3 tahun tu. Apakan daya..

So, Ajue terpikir nak try something else. Wht not kan?

Diving. Yes, Ajue nak diving, professionally with diving license so boleh pergi diving 6 best diving in the.world pulak. Gethu!!!

Anak anak buah Ajue semua dah dapat lesen. Dorang agreesif giler. Dorang buat dengan PADI. Ajue ada kawan Dive Master , tapi bukan dengan PADI, tapi RAID.

So first step, register diri dengan agency tu. Purchase onlinr course. Baca manual 9 module, buat quiz, online exam. Done!!

Next is pool session dan open water session. Cadangnya nak buat dekat Tioman.

See ya!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *