My first trip with Premium Beautiful

Alhamdullilah, package Veitnam dah pon berakhir dan Ajue jugak qualified untuk ke Veitnam bersama-sama dengan beratus-ratus usahawann Hai-O pada bulan March nanti.

Memang dah pernah pergi ke sana tapi tu masa buat side income jugak dengan kakak (Kak Nor). Masa tu semua kena bayar sendiri : ticket, hotel , transport dll. Tapi kali ni dengan Hai-O sebagai ganjaran usaha kita jugak kita dapat FREE 5-star vacation ke Veitnam. Ni kira first time Ajue akan pergi melancong FREE dengan Hai-O. Memang la teruja dan tak sabar-sabar nak pergi nanti. InsyaAllah.

And, next package is Guangzhou… wahhhh belom pernah Ajue sampai lagi ke sini dan insyaAllah kali nih Ajue akan make sure bawak seramai yang mungkin semua rakan kongsi Ajue ke sana. Business Hai-O adalan Team-Business, jadi nak pergi melancong pon mestilah dengan team…. semoga dipermudahkanNya.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *