Monthly winner. This time for OCTOBER!

Gagaggagaga siapakah yang bertuah kali ini???? last month penutup pakej london paris jatuh kepada UMMU. Kali nih siapakah gerangan nyer yer…

Ok, untuk yang baru baca blog Ajue, dan nak tahu apa benda pulak yang pemenang nih. Well, special treatment untuk group Ajue, ialah setiap bulan Ajue akan bagi voucher percuma 2 hari 1 malam kepada mana mana rakan kongsi yang meet target yang telah ditetapkan setiap bulan. Ajue baru jer buat tahun nih, untuk bagi reward atas hasil usaha keras rakan kongsi bulan tersebut. Dan jugak untuk memberi semangat serta motivasi kepada rakan kongsi yang lain untuk buat yang terbaik jugak.

Actually Ajue ada banyak voucher nih, sebab Ajue member palace vacation club dan mines wellness reso hotel. So, dalam setahun ada 15 malam FREE. So, daripada Aue tak guna, yer la takkan laaa nak tido hotel setiap bulan kan. So daripada membazir baik bagi kat rakan kongsi, betul tak??? Tapi mesti dari group Ajue sajer yer.. Hehehehe

So… Bulan lepas agak agak saper yer?????

Jeng jeng jeng…

Suspen nih…

Laaa takkan tak leh teka kut…

Yeszaaaaazaa….. Jatuh kepada FERRIE!!!!!!

Tahniah Ferrie. Nanti boleh bawak family cuti cuti yer. Then,tugas anda ialah sila pilih location kat bawah nih…. Cepatssssss nak kena redeem masa masa 6 bulan sajer tau!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *