Majlis UlangTahun Hai O dan GLAM Party

Ni first time Ajue attend majlis ulangtahun hai o (MUT). Tak tahu nak pakai apa sebab bukan Ajue naik pentas lagi tahun nih. Tapi insyaAllah tahun depan akan cuba melayakkan diri untuk majlis ini.

Actually MUT ini untuk meraikan usahawan yang berpangkat CDM tahun ini bermula lepas MUT last year. CDM ni pangkat tertinggi dalam bisnes Hai O.

Actually Ajue tak prepare pon baju glam glam untuk MUT ni. Just pakai baju yang Ajue pakai masa dinner kat Guangzhou dulu. Tapi kali nih Ajue matchingkan dengan turban dari ciptaan RaffieyNasir.

Beliau sendiri memilih colour dark grey untuk Ajue setelah Ajue tunjukkan kan dia dress Ajue.

Cantik tak??? ni hasil dari sentuhan anak dara Ajue sendiri bersama cousin dia yang kebetulan bercuti di KL ni dengan Ajue.

Dannnn ini lah hasilnya setelah dipadankan dengan dress tu.

Gaambar ni pulak Ajue bersama bisness partner yang hadir pada MUT tersebut.

Insya Allah tahun depa. Akan bawak seramai mungkin sebab Ajue nak naik pentas kan! 😉

Nak tengok group GLG????

Gambar ihsan dari blog shaliza aziz.

Ramaikannnnnnn?????? semua glam glam belaka!

Orait malam tu pulak kami GLG ada GLAM party. Ni first time dinner cum party diadakan bagi kumpulan GLG. Bertempat di Westin Hotel KL. short dress Ajue beli kat TopShop. Turban as same as MUT ciptaan RaffieyNasir. Makeup oleh BobbyBrown Pavilion (sebelah jer). Boots Ajue tu dah lama beli. Ajue pakai masa pergi family vacation ke London dan Paris tahun 2010 yang lalu.

Ok, ni gambar sebelum makeup.

Ni lepas makeover.

And gambar gambar seterusnya masa dinner party malam tuh… Enjoysssss. Some of the picture ihsan dari blog bisnes partner Ajue, FaroukHarun

With our mommy and daddy… CDM HanisHaizi and CDM RazaliZain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *