LondonParisTrip: Transit Dubai lagi

Salam all,

Kali ni nak update pasal transit kat Dubai masa on the way balik Malaysia. Kali ni tinggal Ajue dengan Anne saja. Nak jadikan citer, kami punya masa transit lebih 20 jam. Tu diaaa. baru tahu sebenarnya. Kalau tahu awal, boleh request hotel. Kami cuma dapat free meal saja. Alhamdullilah….

Ok, sampai jer kat airport, terus cari luggage service nak simpan barang. Murah jer, dalam 20 AED. Lepas tu kami pergi pasar jual Abaya. Jauh jugak la sebab 2 kali kena tukar train. Pastu jalan kaki setengah jam kut.

Tapi berbaloi la sangat. Sebab kami dapat beli abaya yang cantik cantik belaka. Boleh buat raya, hehe

Actually Ajue ada kawan kat Dubai. Sorang tu tak available nak jumpa tapi sempat wasap jer. Siap dia yang bagi tau tempat tempat nak pergi kat Dubai nih. Thank you Izani!!! Sorang lagi ex-Orga. Ajue kenal dia masa kena oustation kat Brazil dan German dulu. PAstu dia kena post kat Malaysia setahun. Baik orangnya, siap belanja makan lagi masa kat Dubai. Danke Shoen Veit!!!

Sementara nak menunggu flite ke KL sempat mandi dan berehat sambil minum Costa. Costa lagi! Kakak Ajue siap pesan nak cawan Costa. hehe. Cawan kertas jer..

Nak tengok Abaya Ajue? Jom baca next entry. Tungguuuuuu

 

20140521_120104

20140521_154449

20140521_154458

20140521_182409

20140521_184749

20140521_184847

20140521_185304

20140521_185201

20140522_003310

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *