Langkawi retreat 2020 – part III

Lagi gambar dari group wasap family. Next wedding cuti skolah pulak… stay tune!!

Mama dan Zali balik Teganu malam Ahad tu jugak. Jadinya kami ramai berkumpul di KLIA. Nak gathering olan bagai memang tak pernah dapat. Kalau ad hoc macam ni ok jer pulak.

Adik Ajue sorang lagi ninhaaaa bz jer memanjang… dengan homestay dia. Susah tul nak jumpa. Semoga dimurahkan rezeki perniagaan dan jodoh lepas ni jugakk aamiinnn.

Mula la berangan anak anak buah nak wedding kat mana. Sorang nak dalam hutan, sorang nak tepi pantai jugak. Sorang lagi nak dalam laut.. hambekkk kau. Kawen ngan Aquaman kut 🤣🤣🤣🤣

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *