KYS Swimming Champ 2019

She did it!! From runner to archer, now swimmer

Setiap tahun acara swim champ ni akan diadakan di KYS, selain dari Sukan Tahunan. Anis belum pernah belajar secara official. Takat nak swim kat pool Maskiara dulu ada laa. Tapi, inilah kehebatan KYS, from zero to hero.

Swimming merupakan salah satu value added aktiviti untuk semua pelajar KYS, dan Swim Champ merupakan acara tahunan terbesar diadakan.

Ajue agak terkejut jugak sebab bila dia call bagitau dia masuk final, wow teruja jugak lah. Boleh ker minah ni??

So, Ajue checked in dekat hotel Mudzaffar jumaat malam lepas balik kerja. Sebab nak datang awal pagi tengok Anis 😉

Alhamdullilah Anis berjaya dapat medal untuk Rumah Rahman!! Tahniah girl 😉

Lepas tu Ajue sempat lunch kat rumah cousin Ajue. Datin Aniesa sebelum balik Shah Alam. Anis dapat overnite sebab Isnin cuti sempena swim champ ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *