Korea Trip Day Two

Anyong Haseyo…..

Okiess kali ni nak update hari kedua pulak di Korea.

Hari ni kita pergi Lotte World kay. Taman tema yang terbesar di Korea. Tapi Ajue tak main apa apa pon. Just belikan anak anak permainan sorang satu jer. Lepas tu posing laa kat sana.

Oh ya, sebelum tu kami pergi Paju Premium Outlet dulu. Ajue dah aim nak beli satu Designer bag kat Korea ni. Tapi malangnyer kat Paju tu takde yang berkenan di hati. So, hasrat terkubur macam tu jer.

Berlainan dengan Bicester Village masa kat London trip yang lepas. Semua kedai yang masuk rasanya ada jer yang berkenan dan harga pon reasonable lah jugak. Kat Korea ni macam tak berbaloi la pulak. InsyaAllah ada rezeki Ajue beli kat Lotte Duty Free la kut nanti. Tunggu…… hehe

Okay, berbalik kat Lotte World ni pulak, kami disajikan dengan dinner yang ditempah khas untuk glampreneurs. Semua daging adalah halal. Ada certificate Halal kat sana. Besttt kan dengan Hai O. Tak perlu risau pasal nak makan daging kat oversea sebab Hai O memang jaga semua benda ni.

Dan tempat dinner tu pon ada sediakan ruang untuk solat. Jadi kami tak perlulah risau untuk solat kat sana. Alhamdullilah terasa kuat perasaan kami dengan Hai O atas apa yang diberikan.

So, whats next? Layan gambarr laaa jomm!!! Next trip Gold Coast kay. Sapa nak ikut Ajue???? PM kay.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *