Kenduri Kahwin Melaka

Salam semua..

Lamanya tak update. Lately agak sibuk dengan persiapan perkahwinan sepupu Ajue kat Shah Alam nih. Ni belah pengantin lelaki. Yang pasangannya orang Melaka, dekat Simpang Ampat.

As usual, Ajue suka bab bab cari hotel mana nak stay ni. Yer la kan, kami datang jauh. Acara perkahwinan pulak dua hari. So kena lah stay somewhere kan.

Since rumah pengantin dekat dengan A Famosa, so Ajue suggest ambik villa 4 bedroom siap dengan swimming pool lagi. Jadi bolehlah kami 9 keluarga ni berkumpul kan.

Actually villa ni kalau published rate dia dalam RM1800++ tapi sebab Ajue kan ada membership,  so dapat murah la, RM995 jer.

Very recommended villa nih. Cuma semua makanan dan minuman agak mahal sini. Nasib baik kami datang kenduri jadi soal makan tak jadi masalah.. hehe

image

image

image

image

image

image

image

Ok, kalau nak tengok gambar villa lagi boleh ke facebook Ajue yer. Dalam album Wedding Jay Jay Melaka sini

Gambar pengantin? Oo lupa nak upload. Jap eh nak upload

image

image

image

Balik kenduri kami tak lepaskan peluang untuk mandi kolam… kids pon semua happy main sampai kecut semua badan haha

Pastu bila dah tengah malam, kaum ibu ibu pulak terjun. Syokkkk habis..

image

image

Akad nikah lepas solat Jumaat, pastu acara julang dan bunga api pada belah malamnya.
Esoknya pulak acara kenduri. So, semua ada 3 baju nak kena pakai kay. Hehe apa apa pon, kami seronok sebab dah lama tak rasa majlis kawen yang besar macam nih.

image

image

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *