Kenapa saya memilih GLG

Hi all,

Ada banyak group dalam stokis B32. dan stokis2 lain seluruh malaysia. Tapi , Kenapa saya memilih GLG atau Green Leaders Group under B32. Sebab utamanya ialah, Tuhan dan pertemukan saya dengan Hanis Haizi!

Dan yang kedua , ketiga, keempat dan seterusnya adalah kekuatan group ini sendiri. Dari segi cara kami berbisness pon dah lain dari yang lain. Kami bukan yang ketuk ketuk pintu rumah orang nak jual barang. Kami bertindak secara professional. Business bergerak secara Online and bisness meeting pon bukan lah kat kedai mamak, tapi tempat yang sesuai untuk discuss la kan, ialah melalui business nie lambat laun income boleh cecah 5 ker 6 angka, so business nie is a SERIOUS business, meeting point selalunye macam kat Secret Recipe ker, Starbucks ker. Tempat fav Ajue la tuh dua dua nih hehehhee

Last month closing untuk pakej London Paris. Nak tahu braper sales untuk group GLG ni? Meh baca yang leader Ajue CDM Hanis Haizi tulis…

Alhamdullilah, syukur padaMu Ya Allah selesai top up day today!! confirmed more and more business partners will be flying to Paris London! Yahuuu

About 3 Million Sales for this month, welcoming a new CDM, 5 DDM , Car Fund Achiever , and Also 13 Luxury watch achiever!

Best kan???????

Jom baca dari CDM Razali Zain pulak.

This year is FAR from over! Yet thus far Green Leaders and team have managed to ADD TWO new BMW 5series, Three BMW 3series, 1 Toyota Estima and theres a couple more to come!!! Congratulations to the proud owners and thank you to all business partners for believing in all of us. There is NO I, in TEAM. Awesomeness!

Nak tahu, salah sorang yang keluarkan BMW 5series tu adalah ex-CFO (chief finance officer) daripada syarikat terkemuka kat malaysia nih. Even dah berjawatan tinggi dalam company, tapi still buat bisness nih. Dan menjadi seorang usahawan yang berjaya lagi.

TAHNIAH kak Lily Jasmin!!

Tak teruja ker? Hehe.

Incase lah nak tahu apa rahsia kejayaan group kami, boleh la contact Ajue untuk tengok business plan kay.

HP 0132260082
Email ajue3375@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *