Kapa kapa to u Princess

Surprise birthday gift to Anis

Tahun ni, first time Anis akan menyambut birthday nya di Kolej, berjauhan dari keluarga. No dinner together, no cake, no birthday song.. 🙁

Tapi Ajue tak nak hampakan perasaan dia, jadi Ajue upah satu agent ni dekat Melaka untuk melakukan kejutan buat Anis.

Agent tu dah sampai gate, katanya nak hantar macam mana, So Ajue call la KYS. Since ini pertama kali Anis nak celebrate birthday kat tempat lain, so KYS bagi kelonggaran agar agent tu masuk sendiri dan deliver.

Lepas tu Anis kena panggil dengan staff KYS suruh datang dekat Admin. Cuak gak dia.. ingat apa laa salah dia.

Sekali dia masuk, terkejut nampak belon besar siap chocolate lagi. hehe Enjoy dear. hope u like it 😉

Anis pon ada wasap, nama dia naik untuk high table.. 😉 sempena birthday dia hari tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *