Jauh perjalanan banyak pengalaman luas pandangan

Alhamdulilah, hari ni nak balik rumah dah selepas berkongsi perniagaan dengan kawan sekolah rendah Ajue masa kat Terengganu dulu. Facebook telah mempertemukan kami semula dan kuasa internet juga lah membawakan Ajue ke Kota Bharu untuk berkongsi pernigaan dengan beliau, Zura.
Memang seronok sesangat buat bisness sekarang sebab business ni no boundary, takde saper menghalang kita untuk mengembangkan bisness dengan satu niat ikhlas di hati iaitu membantu rakan rakan mengubah kehidupan dan menikmati kehidupan yang lebih baik insyaAllah. Lebih lebih lagi Ajue sekarang dah fulltime dengan business, maka senang nak bergerak ke sana sini selagi ada peluang.

Terpulang kepada diri kita sendiri kerana diri kita yang mencorakkan masa depan kita. Peluang hanya datang sekali, ia datang di waktu kita tak bersedia. Maka rebutlah peluang itu kerana tak mungkin peluang yang sama alan datang lagi pada kita.

Ajue ke Kelantan atas dua tujuan. Satunya untuk berkongsi peluang perniagaan dan yang keduanya untuk ambil ukuran sepupu Ajue yang bakal menjadi pengantin tak lama lagi. Kita wanita sudah tentu sedikit sebanyak ingin kelihatan cantik di hari perkahwinan, kan. Selain itu juga, corset Premium Beautiful mementingkan kesihatan wanita khususnya lebih lebih lagi yang sudah berumahtangga. InsyaAllah Ajue akan update entry Testimoni pengantin ini nanti.

Corset Premium Beautiful juga sesuai di pakai tak kira faktor usia. Dulu Ajue ada seorang kawan pangkat mak yang telah berpuashati dengan bengkung untuk mengubat slip disc nya. Alhamdullilah, makcik Ajue yang juga ibu kepada bakal pengantin ini terus membeli bengkung untuk mengatasi sakit belakangnya lebih lebih lagi waktu memmandu untuk jarak jauh. Corset Premium Beautiful bukan sahaja untuk kelihatan cantik semata-mata malah ia lebih banyak kelebihan ke arah kesihatan diri wanita sebenarnya.
image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *