Japan Trip January 2017 – Part IV

Last entry for Japan Trip.

 

Hari ni last day kat Jepun. Since flight kami tengah malam, jadi pagi ni last kami jalan jalan cari suvenir. Kami dapat permission untuk checkout petang. So, jom habiskan masa di sekitar Akihabara ni. Ada satu insiden di mana Adlan tak dapat dikesan. wifi dengan Ibu, dia masuk sorang sorang cari anime figure dia. Kami mis-comm sampai 2 jam tak jumpa. Last last Adlan balik apartment mintak wifi nak contact ibu. Alhamdullilah, pandai dia cari jalan.

Ibu dah risau giler, sebab dah habis semua kedai anime kat area tu ibu masuk dengan Anis, tapi tak jumpa.

Kami naik taxi yang apartment sediakan, sampai Airport Haneda, cari musola untuk jamak solat. Makan sikit sebelum boarding..

20170128_131427

20170128_132239

20170128_132338

20170128_132353

20170128_141906

20170128_142041

20170128_153549

20170128_154322

20170128_172529

20170128_183427

20170128_200653

20170128_200706

20170128_205536

20170128_220918

20170128_220929

20170128_214856

20170128_190514

 

 

20170128_190514

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *