Japan Trip January 2017 – Part III

Entry kali ni free and easy punya aktiviti. Jalan jalan sekitar Akihabara, cari halal food. Terasa nak makan daging pulak. Mula mula since, hari ni hari Jumaat, so aktiviti pertama ialah cari masjid untuk Adlan solat jumaat.

Then jumpalah Comunity Centre kat situ.. kami semua solat Jumaat khutbah dalan bahasa Inggeris. Lepas solat, orang kat masjid tu cakap halal food dekat dekat situ jer. Must try punya.

20170127_111312

20170127_111349

20170127_111354

20170127_113918

20170127_115950

20170127_132948

Ni lah halal food daging bakar sendiri sedapppppp giler. Dua kali kami datang sini sepanjang trip ni. Memang terbaikkk.

20170127_133316

20170127_133325

20170127_133709

20170127_134450

20170127_164728

Lepas tu naik train nak gi cari Ultraman. Katanya dekat Tokyo station. Yeay!! jumpa.

20170127_164741

 

hambekkk sebanyak banyak rasa

20170127_164829

20170127_172332

 

Princess dah jumpa suvenir untuk dia bagi kat kawan kawan dia.

20170127_172550

20170127_173135

20170127_173256

20170127_183855

 

Malam tu kami keluar lagi untuk ngopi. Masuk kedai Cafe Anime ni sebab princess nak jugak beli jam anime dia.

20170127_184017

20170127_184033

20170127_184306

20170127_215941

20170127_215946

20170127_220002

20170127_220147

 

 

 

Okiesss… ni saja yang kami beli untuk suvenir hari ni… esok jalan jalan lagi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *