Iftar Ramadan bersama GLAM di Hotel JW Marriot

Alhamdullilah dah berlangsung hari yang kami tunggu. Glam Iftar Ramadhan. Tahun lepas CDM Hanis kata hanya 3 table saja. Tapi tahun ni meningkat kepada 23 table. Means seramai 230 Glampreneur menghadiri majlis Iftar Ramadhan Glam ini.

image

Team Ajue, Beautiful Galaxy Team menghantar wakil seramai 16 orang semuanya. Dengan ini juga kami dapat berkenal kenalan dengan semua team members, yang datang jauh dari Perlis, Kelantan, Johor, Negeri Sembilan, Selanhor serta KL.

image

image

Selain daripada berbuka, kami juga turut menyumbangkan sebahagian dari kutipan kepada Tabung Amal Syria bagi membantu saudara semuslim kita di sana.

image

Tapi, sebelum tu, kami Galaxy Team mengambil kesempatan unyuk mengadakan sesi O Group dengan CDM Hanis Haizi, founder GLAM sendiri iaitu CDM direct Ajue. Alhamdullilah, JW Marriot menyediakan bilik yang sangat cantik dan sesuai segala perlalatan untuk majlis kami. Malah harga yang diberikan pon memang berbaloi.

image

image

image

O Group ni merupakan group discussion di mana leader akan memberi kata kata semangat serta perangsang kepada team dan juga rakan kongsi boleh menyuarakan sebarang masalah dalam perjalanan business agar sama sama mencari jalan penyelesaiannya. Di sinilah leader boleh mengetahui secara mendalam lagi setiap yang dihadapi oleh kumpulan pimpinannya.

Alhamdullilah, dulu Ajue hanya mampu mendengar para leaders memberi kata kata semngat, kini giliran Ajue pulak memainkan peranan sebagai leader sambil dibantu secara langsung oleh CDM Hanis Haizi serta CDM Razali Zain.

image

image

image

image

image

image

image

Yes!!! Gold Coast here we go!!!!

Terima kasih kami tak terhingga kerana kesudian founder kami yang banyak membantu kami dalam perjalanan business kami. Tanpa dua insan hebat ni, tak mungkin kami ke tahap ini.

Ok, jom layan gambar sekitar Iftar Ramadhan Glam kay.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Harapan kami, tahun depan kami dapat menghantar wakil team lebih besar lagi, insyaAllah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *