Hong Kong Part V

Tqtq kerana menunggu dengan sabaq noo cheq update blog….
Sedar tak sedar dah 3 minggu kat sini. Lagi seminggu lebih nak balik kampung halaman dah.
Tak banyak bezanya minggu ni dengan 2 minggu lepas. Cuma sekali tu dapat merasa fire drill kat Lincon House nih. Nasib laaa tingkat 3 jer. Kalau dulu masa keje kat KLCC.. fullamakkkkk. Boleh turun 2kg kut.

Actually this week Ajue dah kurang masak sebab dah nak habis pon. Reseve untuk masa kecemasan jer. So. Ada le sekali tu order private dining in room. Ambik Pizza Vege dan Smoke Salmon Avorcado Salad. Harga??? Jangan convert kay. Kang tak lalu nak makan.. hahaha
This week jugak sempat jumpa collegues dari KL kebetulan datang tapi buat project lain. So sempat la ngopi. Thanks Wilfred belanjer coffee latte terbaikkk di Hong Kong ni. Sedappppp. Nanti balik KL i belanjer Mid Valley punya.. kaw kaw.

20151126_213255
20151126_162528
IMG-20151128-WA0028
20151126_162505
20151126_162515

Bayangkan.. masa tu suhu dia macam ni…

Screenshot_2015-11-26-08-23-29

Dan Ajue tak pakai jaket…. makkk aiii sejuk dia sampai ke tulang. Naik opis cepat cepat buat kopi panas.. hehe

20151126_084335

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *