Hong Kong Part I

Salam u ollsss…

Lama tak update. Busy jer memanjang. Ni pon dapat update sebab sementara tunggu laundry siap kat basement tu. Self service punya untuk Services Suite customer sajer. Tapi mahalll. Terpaksa kan!

So. Per citer plak Hong Kong ni.

Actually kat sini sebulan jer. Ada ‘rehearsal’ dan nak perabihkan defect untuk UAT. Nasib baik laaa exam final dah habis.. boleh lah declare awal awal anak bercuti start awal November sampai hujung tahun. Kiranya anak Ajue dah start cuti 2 bulan gethu.

Memandangkan takde maid jadi Ajue tumpangkan diorangg semua kat rumah nenek dia kat Bukit Jelutong. Lama gak tu.. tapi ayah dia ada la jugak. Cuma kena on off pergi Bangkok. Tak lama 3 hari pastu balik. Pastu gi lagi..

Kelam kabut jugak sebab Ajue insyaAllah nak pergi Umrah Dec nanti. Since balik pon dah agak suntuk masa so terpaksalah tunda tarikh berangkat. InsyaAllah harap semua dipermudahkan.

So. Here u go. Hari nak berangkat dan seminggu punya citer kat sini. Nanti kita sambung lagi part II okay.

IMG-20151109-WA0013IMG-20151109-WA0002IMG-20151109-WA0011 IMG-20151109-WA0009 IMG-20151109-WA0001

 

IMG-20151109-WA0011

Ni hari departure. Bila dah sampai.. ambik cab terus check in sebab nak masuk meeting kol 5 pulaks.

IMG-20151113-WA0018

IMG-20151122-WA0045
IMG-20151122-WA0050

IMG-20151122-WA0048
IMG-20151122-WA0049
IMG-20151122-WA0060
IMG-20151122-WA0063

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *