Happy advance birthday Iena

Kalau plan memang selalu tak menjadi. Kalau ad hoc on the spot kompem jadi. Haaa ini lah kami.. UUM Archers gethu!!. Kak Azie jer tak join masa ni.

Ini pon sebab nak ambik tshirt jersey memanah yang order KL Sea Games version dari Tuty.

Alang alang dah jumpa Ajue dan Tuty pakat nal buat surprise untuk Iena yang akan menyambut birthday dia next week.

Tuty suggestkan cafe ni.. sedappppp. Ajue bagi 5 *****

So Iena… happy birthday dari kami Ya. Semoga kita terus menjadi BFF hingga akhir hayat. Ceria selalu.. murah rezeki dan berjaya dunia dan akhirat Aamiinnn.

IMG_20170924_152351_321

IMG_20170924_142521_541

IMG_20170924_142521_545

IMG_20170924_142521_538

IMG_20170924_142521_550

IMG_20170924_142521_558

IMG_20170924_142521_560

IMG_20170924_142521_556

IMG_20170924_142521_540

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *