Guangzhou Day One

Hari pertama di Guangzhou memang teruja sebab first time kan jejak kaki kat sini. Kami sampai pada jam 1.40 petang. Waktu sini sama dengan waktu kat Malaysia.

Cuaca kat sini panas jugak la compare dekat KL. Kalau tak silap 33’c. Terasa bahangnya masa berjalan nak ke bas.

image

As usual kami group Hanis akan bergambar dulu ramai ramai untuk update kat facebook tapi malangnya kat sini facebook kena block huhuhu…

Sampai jer terus ke house of leather tapi tak beli pon sebab tahu tu immitate punyer kan. Ajue beli scarf jer utk sendiri. Suvenir punya belum fikir lagi nak beli apa. Tunggu yer…

Lepas tu dinner kat muslim restaurant kat Times Square. Then sambung shopping lagi. Ajue sempat beli barang kiriman makcik Ajue masa shopping lepas dinner tadi. Tahu apa? Nih tengok gambar ni. Hihihi

image

Ohya sini pon ada latte… Sedapppppp

image

Masuk bilik jam 10++ malam. Unpack barang, mandi dsn solat. Update blog kejap save as draft pastu zzzzzzzz. Esok update lagi kay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *