Glam Utara dan BVSM

Alhamdullilah setelah sekian lama Glam Utara berehat, kini kami leaders Glam kembali beraksi untuk memberikan yang terbaik kepada semua glampreneurs yang berada di Utara tanahair.

Kali ni Ajue ditugaskan untuk menjadi speaker pada majlis ilmu malam tu. Topik kali ni ialah berkenaan dengan pelapik tilam BVSM.

Kebetulan pulak sekarang kan pakej melancong ke Gold Coast sedang berlangsung. Ramai yang nak mengetahui bagaimana cara nak qualify trip percuma ni dengan tilam BVSM.  Dan jugak dengan BVSM ni jugak boleh generate bonus pertama hampir RM5000. Berminat nak tahu? Boleh contact Ajue kay.

Ajue bertolak dari Shah Alam tengahari tu, sampai Seberang Jaya lebih kurang jam 3 petang. Check in hotel dan rehat sambil menyiapkan bahan bahan untul slide serta untuk Personal Touch rakan kongsi di Utara.

Tahniah kepada yang hadir pada malam tu. Ada yang datang dari mainland, dari pulau pinang, Kedah, Perlis dan juga Ipoh. Kagum dengan semangat mereka. Nak ilmu tak boleh berkira kira. Mesti ada pengorbanan dan pengorbanan itulah yang akan membawa kepada kejayaan kepada kita suatu hati nanti. Tak kira kita under leader siapa sekalipon, namun kami semua Glampreneurs bersatu di bawah satu bumbung GLAM.

Inilah yang menjadi asas pegangan kami selama ini. Dengan sebab ini kami merupakan kumpulan terbesar dalam Network Marketing Hai O. Dan kami amat berbangga dengan pencapaian kumpulan kami. Alhamdullilah.

Dulu Ajue pon macam ni jugak, masa tu masih lagi bekerja. Setiap kali ada kelas ilmu balik kerja terus pergi. Sorang sorang jer masa tu. Yer la, sebab sebagai persediaan diri sendiri serta untuk membimbing kumpulan jugak suatu hari nanti. Masa tu Ajue tak mempunyai kumpulan yang besar lagi, tapi impian tu sudah ada. Ajue memandang ke depan, bagaimana suatu hari nanti kalau Ajue dah ada kumpulan sendiri, takkan nak mengharapkan leader Ajue yang jaga semua. Betul tak. So dari situ Ajue ambil initiative untuk belajar jadi leader sendiri dengan menimba seberapa banyak ilmu dari mentor mentor yang dah lama dalam Glam.

Sejak Ajue berpangkat DSM lagi Ajue dah diberi peluang bercakap di depan majlis ilmu. Jadi emcee pon dah ada pengalaman. Terima kasih tak terhingga kepada mentor Ajue yang jugak founder Glam sendiri iaitu CDM Hanis Haizi dan juga CDM Razali Zain kerana memberi Ajue peluang seperti ini.

Ajue percaya semua orang boleh berjaya, dengan syarat adanya kerelaan hati serta keazaman yang tinggi atas apa yang diimpikan. InsyaAllah.

image

image
image

image

image

Bersama CDM Ieja , yang juga merupakan speaker pada malam tu. Kagum jugak dengar cerita susah senang ieja dalam mengharungi cabaran dalam business. Namun semua terjawab dengan pangkat teritnggi dalam Hai O awal tahun ni. Syabas Ieja.. Ajue akan follow semua leaders bagi tunjuk ajar supaya sama sama berjaya jugak suatu hati nanti, InsyaAllah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *