GLAM Hi Tea with Jovian

Salam semua,

Pernah dengar Jovian Mandagie tak. Sure pernah kan. Designer muda yang kian makin popular sekarang ni denga  fesyen terbaru beliau terutama koleksi Raya. Ajue pernah dengar nama Jovian tapi belum pernah ada satu pon apa apa dari koleksi beliau.

Tapi disebabkan CDM Hanis yang anjurkan event ni, dapatlah Ajue berpeluang mengenali siapa tu Jovian.

Okay, janji dengan Amy nak pergi seawal mungkin sebab taknak bertembung dengan glampreneur yang datang waktu lunch hour. Kami sampai sebelum jam 11 pagi lagi. Nasib baik dapat parking betul betul depan pintu butik Jovian hehe

Lepas nampak ada beberapa orang dah masuk , kami pon cepat2 la langkah kaki tak sabar nak tengok koleksi terbaru Jovian.

Kami dihidangkan dengan pastries , coffee dan tea. Tengah belek2 hijab, tetiber Jovian muncul. Wahhh apalagi, teruja kami dibuatnya. Oh ya lupa nak bagitau, Jovian siap update instagram dia cakap butik dia tutup sebab ada closed event.. fuyyooooo

image

Entah camaner Ajue tergerak nak tanya Jovian cara cara pakai hijab half moon beliau. Sebab bentuk half moon ajue tak pandai nak pakai, pulak tu ada trademark nama kat tepi so lagi la tak reti nak gayakan.

Jovian dengan senang hati ajar Ajue satu koleksi beliau, pastu ada pulak yang menanya u tuk design lain pulak. Last last terus Ajue jadi model hijab hari tu. Teruja sangat sangat sebab yer laa mana nak dapat jadi macam ni kan.

So, jom kita tengok gambar sekitar hi tea hari tu kay. Oh ya sebelum tu, range harga hijab bermula serendah RM99 sampailah RM200++. Pada Ajue, not bad la kan. Fabrik dia pon lembut dan senang digayakan.

Hijab Jovian jugak sesuai dipakai cara muslimah iaitu tutup dada. So, senanglah kan. Memang tak rugi kalau beli. !

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Dan hari ni Ajue pakai first hijab dari koleksi Jovian. Yeszaaaaa.

image

image

Nanti ada launch koleksi terbaru dalam bukan ni jugak, so tungguuuuu…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *