Glam Awards for September’s Achievers

Alhamdullilah, hari yang dinantikan telah tiba. Akhirnya setelah sekian lama mengambil masa untuk melahirkan seorang leader iaitu rakan kongsi DSM, pelbagai dugaan dan cabaran yang Ajue hadapi.

Business ni bukan sekadar nak melihat berapa bulan atau berapa tahun nak naik pangkat tapi berapa lama seseorang tu boleh bertahan. Ada yang tak sampai setahun dah pon give up. Ada jugak kdep on doing walaupon dah ada kerja tetap tapi sebab happy dengan perjalanan business akan terus kekal. Ada jugak yang dah naik DDM tapi give up sebab alasan alasan tertentu.

Bagi Ajue, memang dah lama sales melebihi syarat DDM tapi sebab Ajue takde wakil DSM. Namun Ajue tak pernah putus asa, Ajue teruskan jugak perjuangan sebab percaya dengan apa yang Ajue buat ni, rezeki Allah serta tangan tangan yang memerlukan bimbingan serta bantuan Ajue. Malah tak pernah rasa menyesal atas pilihan Ajue ini.

DSM yang pertama dalam group Ajue ialah DSM Farouk. Seorang anak muda yang tak pernah kenal erti putus asa serta berhati cekal dalam mengharungi pelbagai dugaan dalam perjalanan business beliau. Bayangkan seorang guru English di Kota Tinggi Johor sanggup berulang alik ke TTDI untuk menghadiri GLAM sejak awal tahun ini membuahkan hasil yang sangat mengujakan. Segala cabaran berjaya beliau tepis demi mencapai impian serta cita cita beliau.

Kagum dengan sifat beliau dan tak mustahil beliau berjaya mencapai pangkat DSM hari ini. Tahniah DSM Farouk.

Kebetulan rewards yang CDM Hanis Haizi war warkan sempena bulan kelahiran beliau, Ajue menyahut cabaran untuk meraih sebanyak mungkin awards bagi kumpulan Galaxy Team. Dan terima kasih jugak tak terhingga keoada mentor serta leader Ajue yang tak henti henti menarik tangan Ajue serta menunjukkan jalan bagaimana untuk mencapainya. Tanpa beliau mustahil Ajue mencapai semua ini.

Dan, ukuran kejayaan bukanlah terletak pada seseorang sahaja. Tanpa gabungan kumpulan mustahil Glampreneurs mencapai sesuatu target yang telah ditetapkan. Ajue berbanyak berterima kasih kepada semua ahli Galaxy Team yang bersatu padu sama sama berusaha dalam busines ni. Tahniah semua.

image

Teruja dengan pengumuma dari CDM Hanis sehari sebelum Glam Awards, hati tak sabar sabar nak naik pentas 2 kali pada malam tu. Satunya untuk 100G awards dan satu lagi DDM awards. Dan Ajue jugak happy kerana dapat membawa DSM Farouk juga ke Gold Coast bulan February nanti. Alhamdullilah.

Dannnnn yang paling best ada surprise dari Galaxy Team. Mereka rupanya merancang sesuatu untuk Ajue tapi tersasul post gambar kat whatapps group. Nasib baik masa tu Ajue tak perasan apa apa lagi. Sehinggalah masa turn Ajue terima 100G, Anys datang kedepan sambil bawak belon belon. Dan kat barisan belakang ada gelombang biru ramai ramai berdiri pegang banner untuk Ajue. Wahhhh terharu sungguhhhh rasa masa tu. Thank you teammmmm sayanglaah you alllss muuahhhhh.

Rasa makin bersemangat sangat untuk membuat lagi dan lagi sales ratus ribu untuk bulan Oktober ni serta melahirkan lebih ramai DSM serta membawa lagi rakan kongsi ke Gold Coast, InsyaAllah.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *