Genting Highland Premium Outlet

First time pergi outlet ni. Actually nak test power Captur jer. Haha.

Alang alang GHPO ada buat sales up to 80%, so Ajue ambik 2 malam kat sini. Bawak anak anak shopping baju raya.

OK la hotel ni. Ada buffet sahur lagi.

Kami gerak lepas sahur, terus check in letak beg. Pastu gerak ke outlet. Dekat jer. Mula ingat nak stay Awana. Tapi teringat Awana takde room service. Nanti susah nak sahur pulak.

Lagipon hotel ni bagi family room. So, ok lah untuk kami berlima.

Sebelum outlet bukak kami dah beratur. First masuk Ralph Lauren. Tapi baju untuk kids limited jer. And harga dia jauh lagi mahal compare dekat La Vallee. Dapat sorang selai jer cukup la.

Superdry, Saccor, Padini, MK pon ada sales. Not bad la.

Kami berbuka kat dalam outlet tu jugak. Tapi kena reserve seat awal awal. Sebab nanti full. Kami balik hotel dulu sebelom berbuka dan datang balik sambung shopping haha.

Esok pagi Ajue dengan gegurls jer datang repeat. Tengahari lepas checkout terus balik KL.

IMG_20180602_160424_075

IMG_20180602_092425_739

IMG_20180602_092425_742

IMG_20180602_092425_741

IMG_20180602_092425_743

IMG_20180602_092621_601

IMG_20180602_092621_604

IMG_20180602_222317_897

IMG_20180602_092621_607

IMG_20180602_222317_898

IMG_20180602_092621_611

IMG_20180602_222317_899

IMG_20180602_092621_613

IMG_20180602_092840_681

IMG_20180602_092840_685

IMG_20180602_092840_689

IMG_20180602_160424_069

IMG_20180602_092840_692

IMG_20180602_160424_068

IMG_20180602_092840_693

IMG_20180602_160424_077

IMG_20180602_160424_074

IMG_20180602_092840_696

IMG_20180602_092840_698

IMG_20180603_122453_417

IMG_20180603_122453_419

IMG_20180602_092425_740

IMG_20180603_122453_418

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *