Gala Dinner di Korea

As Salam Anyong Haseyo

Demam korea masih terasa. Walaupon dah 5 hari berlalu rasa tak puas lagi trip kali ni. Rasanya ni trip Hai O yang paling best yang pernah Ajue pergi so far lah.

So, seperti trip trip yang lepas, Gala Dinner memang antara acara yang ditunggu tunggu. Tema kali ni kami Glampreneurs memilih Hitam Merah Tradisional untuk di pakai malam tu.

Since Ajue dah ada baju kurung merah, so pakai yang dah jer la. Tak perlu nak buat baru atau beli lain macam trip Vietnam dan Guangzhou lepas.

Yang bestnyer malam tu ada kumpulan kpop yang turut memeriahkan kami. Walaupon tak kenal kumpulan apa tapi kami semua tetap terhibur sebab dapat tengok live kpop beraksi. Dahsyattt diorang menari, sampai kepala atas bawah semua ada, hebattsss.

Syabas Hai O menyediakan semua ni untuk kami. Hai O memang hebat dalam menjaga hati semua usahawan mereka. Sebab tu kami memilih Hai O untuk berbusiness. My Choice For Life.

So, taknak bebel panjang panjang, jom layan gambar.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *