Food Testing

Salam semua…

Okay, kali ni just nak update pasal food testing untuk Glam Dinner nanti.

Since Ajue jadi AJK makanan, so dapatlah peluang untuk merasa dulu food yang akan dihidangkan nanti.

Chef kat Marriot Putrajaya ni dah berkhidmat lebih 15 tahun kat Ireland. Baru jer pulang ke Malaysia 8 bulan yang lepas untuk memberi rakyat Malaysia sentuhan masakan dari sana.

Sedaaappp sangat. Cuma satu jer, kami terpaksa tukar Crab Soup kepada Mushroom Soup sebab rasa dia agak kurang menyenangkan citarasa lidah melayu hehe.

Dan untuk kaum bukan melayu pulak kami tukarkan Beef Grilled kepada Chicken.

So, apa apa pon, nantikan masakan dari Chef Ireland ni yer, confirm rasa nak lagi makan kat Marriot ni.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *