FIS lunch and Selangor Pewter

Annual lunch and staff activity

Today ada company lunch dekat Marble 8, KLCC and staff workshop dekat Selangor Pewter. Food memang sangat marvellous, we all enjoy the activity untuk buat pewter. Apa yang kami buat boleh bawak balik as suvenirs 😉

Habis activity dah lewat petang dan hujan lebat pulak tu. Susahnya nak dapat grab untuk pergi LRT station. Ajue tak bawak kereta. Sebab dah agak, kalau Jumaat sure jammed giler nak kuar dari KL. Tambah lagi dengan hujan lebat macam ni.

So, dari Shah Alam terus naik LRT ke Marble 8, then tumpang kawan untuk ke Selangor Pewter.

Thank you FIS!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *