Family Dinner 2012

Cuti sekolah dah nak sampai ke penghujungnya. Sedangkan Ajue belom lagi. Buat apa apa persiapan untuk anak anak. Memang dah reserve last week December nih untuk buat semua. Tapi sebelom tu, nak bawak anak dinner kat luar alang alang yang sulong nih dah nak masuk asrama. Actually Adlan ni dulu sekolah kat Sekolah Tinggi Islam AsSofa. Tapi atas sebab sebab yang tak dapat dielakkan, Ajue tukarkan dia kat IQKL Taman Tun.

Aisyah pulak takdapat mana mana SBP tapi Ajue still berharap dapat MRSM nanti. InsyaAllah.

So, kita orang pergi One Utama. Mulanya sambil nak beli baju skolah Anis dan Aisyah. Tapi nak dinner dulu. Location nya, Old Asia Restaurant. First time makan sini. Not bad jugak food dia.. Enjoy!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *