Demo Biozone, Karnival FAMA Kelantan

Salam semua,

Salam cuti sekolah. Yer sekarang dah masuk minggu cuti sekolah pertengahan tahun. Kejap jer masa berlalu kan. Okay, entry kali ni bukan nak cakap pasal cuti tapi pasal first time demo produk kesihatan Hai O iaitu Biozone Food Purifier bertempat di Kelantan.

Demo ni dah plan lama oleh Galaxy Kelantan. Kebetulan pulak malam sebelom demo, Glam Kelate baru saja launch.  So, memang tepat pada masa nya kan. Terus trip Ajue ke Kelantan kali ni boleh cover dua aktiviti utama sekaligus. Alhamdullilah…..

Karnival FAMA ni berlangsung selama 9 hari. Kami memilih untuk produk demo pada 30 May 2013 iaitu 3 hari sebelum karnival berakhir.

Alhamdullilah semuanya berjalan lancar, kami bangga kerana dapat memberi kesedaran kepada pengunjung yang hadir tentang kepentingan fungsi produk yang boleh purified kan makanan sebelum dimakan.

Yer la, sekarang kan terdapat pelbagai pencemaran toksin. Melalui air, melalui makanan dan juga udara. Bayangkan ayam yang disuntik dengan 21 bahan pengawet mengambil masa hanya 3 minggu untuk membesar dan boleh disembelih. Ikan ditabur dengan formaldehyde untuk sentiasa segar. Sayur sayuran serta buah buahan disembur racun perosak untuk menjaga daripada serangga perosak.  Semua tu mengandungi toksin. Semua perlu dicegah sebelum dimakan.

Dan satu satunya produk yang boleh mempurifykan bahan makanan ini ialah Biozone Food Purifier.

Dan Ajue sungguh bangga dengan kerjasama serta komitment yang team Galaxy Kelantan berikan. Daripada tak pandai bercakap pasal produk , segan segan dan malu terus bertukar menjadi young entrepreneurs yang hebat semasa demo tempoh hati. Syabassssss team!!!!!

Tahniah serta termia kasih team kerana memberikan kerjasama terhadap group kita. We should continue this spirit till the end okay.

So, tak nak bebel panjang panjang, jom lihat gambar kay.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *