Day trip to help bisness partner in Kota Baru

Salam semua dan selamat pagi. Tak tahu la naper asal dalam flight jer suka update blog. Kalu macam ni naik kapalterbang hari hari la kut baru rajin update blog.. Lol!

image

OK Kali ni nak citer pasal misi membantu bisnes partner Ajue kat Kota Baru lak. Since balik dari Milan ni baru berkesempatan nak jumpa dia. Bisness partner Ajue ni seorang medical doctor kat HUSM. Even jarak memisahkan kami namun dia amat komited dengan tanggungjawabnya terhadap bisnesnya. Selalu update Ajue tentang progress dan rujuk leaders jika ada kesukaran.
Ajue sangat kagum dengan beliau. Dia join bisnes masa masih dalam pantang lagi kat Taman Desa. Then kami sempat buat beberapa sesi mini NDO sebelum dia balik KB.

Walaupon tak pernah berkesempatan hadir majlis ilmu tapi beliau rajin bertanya apa apa saja sebagai pengetahuan dalam bisness. Dan paling mengkagumkan beliau berjaya menjual sendiri beberapa set PB di sana. Syabas Nik. !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *