Congratulations and Welcome new bisness partner

Alhamdullilah , sorang lagi rakan kongsi Ajue dalam bisnes Premium Beautiful berjaya naik pangkat. Biarpon bermula dengan Distributor sahaja, tapi Ummu tetap menunjukkan peningkatan yang amat baik. Bulan lepas SM dan bulan nih terus SSM. Tahniah UMMU!

Ajue jugak nak ucapkan selamat datang ke GReen Leaders Group dibawah pimpinan CDM Hanis Haizi dan dengan ini officially menjadi ahli Beautiful Galaxy Team kepada

1. Farhana
Berkerja di bahagian kecemasan Hospital Sg Buloh. Even berjauhan dengan husband tapi husbandnya banyak memberi galakan serta sokongan dalam bisness ini. Tahniah Farhana!

2. Yati
Seorang engineer di Lembaga Pertubuhan Peladang. Join bisness setelah diperkenalkan oleh tunangnya. Hebatkan! Orang lelaki pon sekarang dan bukak mata dengan bisness corset wanita ini. Syabas yer!

Dan baru jer masuk bulan nih terus aturkan satu demo product di LPP semalam. Dan yang paling best sebanyak 6 corset terjual masa tu jugak! Tak kurang jugak ramai lagi permintaan corset Yati dari department lain yang tak dapat attend demo semalam. Syabas Yati! Ambil initiatif dengan cepat dan peluang di bulan Ramadhan. Sesungguhnya rezeki di bulan yang mulia ini terbentang luas kepada sesiapa sajer.

Even our great leader pon sama sama turun padang semalam. Thank you CDM Hanis!!

3. Juliya
Seorang housewife dengan anak 3 lagi. Juliya tak kurang hebatnya, apa tak nyer belom pon dapat barang tapi dah berderet clients menunggu corset. Semua nya nak kelihatan cantik dan menawan serta nak jaga kesihatan. Terutamanya di pagi raya nanti!
Juliy rakan kongsi baru di bawah Dr Nik. Even leadernya berada jauh di Kelantan, namun jarak bukannya alasan untuk tidak ambil peluang. Dan Galaxy Team bekerja secara kumpulan, bukan individu. Work smart not work hard!

Corset yang sedia dihantar ke Penang!!

4. Jiha
Tak sangka sangat sangat masa sponsor Jiha baru tahu yang Jiha ex-schoolmate Ajue masa sekolah menengah dulu! Yang bestnya, husband dia pon sekali dari sekolah yang sama. Seorang akauntan kat Bandar Baru Bangi. Ambil peluang untuk merubah hidup serta demi anak anak. Syabas Jiha!

Congratulations dan Welcome to GREEN LEADERS GROUP!
You are officially in Beautiful Galaxy Team!

So, saper nak tahu pasal bisness corset ini serta nak generate first bonus raya sebanyak RM4500, boleh lah contact Ajue yer,

H/P. 013.226.0082
Email. ajue3375@yahoo.com

Posted via Ajuerashid Enterprise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *