Cheritera Hati GA

Okay, tanpa menghampakan harapan seorang kawan, Ajue update blog kali ni dengan kenalan baru iaitu Cheritera Hati..





Sorry Mus, Kak Ajue copy/paste jer.. hehe


GA dia senang je.

Korang buat je 1 entry, kat blog citer sikit pasal  Cheritera Haty Haney ada buat GA yang due date dia sampai 3 Feb nanti nih…

Lepas tu kan, korang kena tag 2 orang blogger, kalau lebih tak surelah pulak boleh ke tak.. so untuk kali ni kita nak tag Hasnol, kawan masa kat Encoral dan jugak Uji, Ajue punya sister in law.


1 thought on “Cheritera Hati GA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *