Cheese Nan di malam hari bersama business partner

Salam semua..

Hari ni cuti Thaipusam. Anak anak bersuka ria kat rumah. Ada jugak parents yang ambil kesempatan bercuti disebabkan long weekend kan.

Macam business partner Ajue jugak. Dr Nik dari Kelantan. Beliau turun KL bersama keluarga untuk bercuti disini.
Dah alang alang kat sini terus ambil peluang sedut aura business.

Dr Nik join Power Up Session dua hari lepas untuk semua protege di bawah CDM Hanis Haizi.

Malam ni pon beliau akan datang kelas Glam. Kagum dengan semangat beliau.
Walaupon tengah mengandung 7 bukan namun segala alasan ditolak tepi. Sebab tiada alasan kalau kita ingin berjaya.

Malam tadi Ajue bawak Dr Nik makan cheese nan tersedap di Malaysia. Mana lagi kalau bukan di restoren kawan baik Ajue sendiri iaitu Datin Ida di RSMY.

Kebetulan pulak terjumpa dengan kawan lama kami semasa di UUM dulu. Yati yang datang dari Kota Kinabalu kebetulan ada kursus di KL. Lama sungguh tak jumpa Yati. Last masa UUM dulu. Namun hubungan maya tak pernah putus. Kami still keep in touch dalam facebook.

So. Sementara nak menunggu makanan sampai. Kami sempat berbincang plan fan strategy bagaimana nak qualify trip melancong ke Shanghai. InsyaAllah Ajue yakin dengan semangat serts kebolehan Dr Nik. C’mon Nik.. you can do it. We do it together kay.

Okiesss lets enjoy the meal. Ohh yeah!!

image

image

image

image

image

image

image

image
image

image

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *