Cerita sana sini

Hi uolllsssss.

 

Kali ni nak rangkum few stories yang berlaku dalam bulan Oktober. Pejam celik dah nak penghujung tahun 2017. Kejap jer kan masa berlalu.

 

Majlis Anugerah Akademik Intec

Alhamdullilah dengan keputusan semester lepas 3.84 Adlan dapat sijil Director Academic. Mulanya Adlan tak dapat hadir sebab clash dengan Lab Test hari yang sama. Tapi Director sendiri yang berharap agar Adlan datang jugak. Alhamdullilah ada rezeki walaupon masa tu dan bermula majlisnya. Syabas Adlan. Keep it up young man!!

 

IMG_20171024_092052_260

 

Movie Day

Dah janji dengan Anis nak bawak dia tengok Little Pony the Movie. Tapi kalau Ajue masuk sekali mau tertido jer kang. Nasib baik Angah dia volunteer nak temankan. So bolehlah Ajue bawak Apiq tengok Tombiruo. Wow!! Hebatsssss lakonan Zul Ariffin dan Farid Kamil. Dari awal sampai habis cerita memang best. Tak rugi tengok. Ajue memang ambik waktu yabg sama so kami tak perlu tunggu lama bila dah tamat nanti.

IMG_20171029_104950_166

IMG_20171029_104950_165

 

Ngeteh Seksyen 24

Weekend lepas Adlan tak balik sebab nak belajar. Exam dah dekat. Welll exam jer memnajang Ajue rasa course ni. ADFP memang banyak exam dan test sebab student di evaluate from time to time. Supaya tak leka dengan dunia masing masing. Gethu.

So kami bawak Adlan keluar minum teh dekat mamak seksyen 24. Sempat jugak melawat rumah kami kat sana. Tak sabar nak tunggu hujung tahun depan nak pindah balik sana. InsyaAllah.

IMG_20171029_173004_343

 

MX4D at MBO

Lepas tengok Geostorm DBOX hari tu teringin pulak nak merasa kerusi MX4D dekat MBO.

Cari punya cari dapatlah jugak layan Thor Raknarok. Marvelessssss. Besttttt. Angin. Debu. Air. Bau. Massage. Side effect. Kilat. Gethu. Tak merbahaya untuk kanak kanak. OK jerk. Cuma bab bau arak masa Valkryie nak minum tu agak kureng sket. Overall sangat berbaloi bayar mahal. MBO ni baru bukak dekat The Starling Uptown Damansara. So tempat dia bersih dan tak crowded. Cuma tak best toilet dia. Bukan kotor tapi agak jauh sikit. Bahaya kalau sorang sorang pergi tengah malam.  Kat sini takde foodcourt. Kena turun G floor. Oraittt next kita cari movie yang ada snow pulak. Ngeee

IMG_20171104_111726_806

IMG_20171104_111726_807

IMG_20171104_111726_820

IMG_20171104_111726_816

IMG_20171104_111726_828

About ajuerashid

Me.Myself.Kids. Love Travelling Running and Sports.
This entry was posted in ajuerashid. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *